Liiketilakonsepti

Kaikki palvelut ravintoloista pyöränhuoltoon

Toteutuessaan Lyyrasta tulee palvelutarjonnaltaan Hakaniemen ja Kallion alueen kattavin lähipalvelukeskus. Monipuoliset palvelut ja toiminnot, viihtyisät ajanviettopaikat ja erikoistavarakaupan tarjonta on suunniteltu alueen asukkaita ja Lyyran tulevia käyttäjiä ajatellen.

Yksi katu – paljon elämää

Kävelykatu täyttyy ravintoloista ja kahviloista, jotka luovat selkeän ja vetovoimaisen kokonaisuuden keskelle korttelia. Osa ravintoloista avautuu Lyyran hotellin sisäpuolelle, joten hotellin asiakkaat pääsevät hotelliaulasta vaivattomasti ravintolaan lounaalle tai illalliselle. Lyyran ylimpään kerrokseen tapahtumakeskuksen yhteyteen avataan Royal-ravintolaketjun uusi ja alueella täysin uudenlainen kattoravintola, Sfääri. Hakaniemen ja Kallion kattojen ylle syntyy elämyksellinen kohtaamispaikka, josta aukeaa ainutlaatuinen näkymä yli eteläisen Helsingin.

Kellarista katolle ulottuva ruoka- ja juomatarjonta

Pohjakerrokseen, metroaseman yhteyteen tuodaan K-Supermarket-kokoluokan päivittäistavarakauppa, joka mahdollistaa nopean ja tehokkaan asioinnin metroaseman käyttäjille sekä laajemman valikoiman paikallisille asukkaille. Lisäksi katutasolta vievät portaat pohjakerroksen katukeittiötyyliseen ravintolamaailmaan, jonka monipuolisuus ja mutkattomuus sopivat kalliolaiseen yhteisölliseen ajanviettotapaan.