Kallion kruunun-
jalokivi

Lyyra on täysin uudenlainen kortteli, joka tuo palvelut kalliolaisten kotiovelle.

Kaupungin uusi kulma.

Lyyra on uusi tapa määritellä kaupunki. Se edustaa uudenlaista, vastuullista ja kestävää rakentamista, inklusiivisuutta ja ihmisten hyvinvoinnin huomioimista. Tuomme kallioon runsaan palveluiden katraan korttelissa, josta löytyvät niin toimistot kuin liike- ja ravintolatilatkin; sekä asunnot niin kansainvälisille tutkijoille kuin maailman kestävin hotellikin.

Tervetuloa nauttimaan

Lyyrassa yhdistyvät arki ja vapaa-aika, työ ja huvi. Se on paikka, jossa voit nauttia illallisesta kattoterassille tai brunssista Siltasaarenkadun terassilla; tai napata aamukahvin metron lippuhallista matkalla toimistoon tai Kallion ihastuttaviin putiikkeihin. Täällä on lupa viettää aikaa.

Kaupungin kestävin rakennus

Lyyra on muutakin kuin vain kortteli. Se edustaa uudenlaista rakentamista ja kestävän kehityksen huomioimista aina suunnittelusta ja pohjapiirroksista seuraavan 150 vuoden käyttöön ja kulutukseen. Esimerkiksi rakennustyömaan purkumateriaalien kierrätysaste on 95 %, ja vuokrattavat tilat on suunniteltu materiaaleiltaan ympäristöystävällisiksi ja helposti muokattaviksi. Lisäksi Lyyran työmaa on osa OECD:n inklusiivisen rakentamisen kehityshanketta.

Tutustu tiloihin

Mukautuvat toimistotilat
Herkuttelijan food & beverage
Liiketilat joka säveleen

Ylva rakentaa ylihuomisen Helsinkiä

Lyyran takana ei seiso mikään kasvoton rahasto - sen rakennuttaa Ylva, Helsingin yliopiston ylioppilaskunnan omistama liiketoiminta. Ylva on vastuullisuuden edelläkävijä ja aktiivinen kaupunkikehittäjä, jonka missio on luoda ylihuomisen Helsinki: kaupunki, jossa kaikkien on hyvä elää.

Jutellaanko tiloista?

Jäitkö pohtimaan, millaisia tiloja vuokraamme? Sopivatko tilamme juuri sinun tarpeisiisi? Vastaavatko tilamme etsimiäsi myös palveluiltaan?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ei huolta - emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Lue vaikka tietosuojaselosteemme.