Uusi ääni kellossa

Täydellinen sijainti joukkoliikenteen solmukohdassa on tosi hieno juttu - ja me pistämme sitäkin paremmaksi.

Lyyran rakennusurakka on vielä kovassa käynnissä. Tilaa uutiskirjeemme niin pysyt ajan tasalla tapahtumista ja uusista vuokralaisista.

Toimistot

300m2-1200m2

Kuvittele: nappaa aamiainen tai brunssi mukaan metron lipputasolta kun nouset rullaportaita kohti työpistettäsi. Uudiskohteessa nautit paitsi energiatehokkuudesta, myös juuri sinun yrityksellesi valmistetuista tiloista!

Ravintolat

80m2-600m2

Kaikkea aina smoothiebaarista street foodiin ja kattoterassiin! Lyyran ravintolamaailma rakentuu useisiin kerroksiin sekä Siltasaarenkadun kävelykadun ympärille - täällä on siis lupa viettää aikaa.

Liiketilat

60m2-300m2

Lyyrasta löytyvät toimitilat kaikelle päivittäistavarakaupoista erikoisliikkeisiin ja palveluntarjoajille. Upouudet liiketilat keskellä kaupungin kuumimpia kulmia odottavat vuokralaisiaan!

Tapahtuma-
keskus ja kattoterassi

Liike- ja toimistotilojen lisäksi Lyyrasta löytyy myös tapahtumakeskus ja kattoterassi, missä vierailijat pääsevat nauttimaan kauniista näköaloista Helsingin kattojen yllä. Tapahtumakeskus voi toimia niin ravintola- kuin yritystapahtumien kokoontumispaikkanakin.

Miksi Lyyra?

Emme voi vaikuttaa työpaikkasi kahvilaatuun, mutta voimme ainakin taata, että työtilasi eivät aiheuta päänsärkyä.

Jutellaanko tiloista?

Jäitkö pohtimaan, millaisia tiloja vuokraamme? Sopivatko tilamme juuri sinun tarpeisiisi? Vastaavatko tilamme etsimiäsi myös palveluiltaan?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ei huolta - emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Lue vaikka tietosuojaselosteemme.