Täällä on lupa viettää aikaa.

Lyyra ei ole mikä tahansa kortteli keskellä kaupunkia. Täällä on lupa viihtyä aamusta iltaan niin yksin, työporukan, kuin perheenkin voimin. Siltasaarenkatu muuttuu Lyyran myötä avoimeksi terassiksi, jossa voit pysähtyä hengähtämään tai napata matkalle mukaan pientä purtavaa. Porthaninkadun, Toisen linjan ja Kolmannen linjan väliin syntyy palvelukeskus, jossa vietät mielellään aikaa.

Toisen linjan puolelle kohoava erillisrakennus on koti täysin sinun työyhteisöllesi sopivaksi muokattaville toimistoille. Toimistotilat on suunniteltu muokattavaksi erikokoisille yrityksille: etsitpä sitten koko kerroksen kattavaa avointa tilaa tai pienempää toimistoa, meillä on ratkaisu sinun tarpeisiisi.

Suoraan Hakaniemen metroasemalta nouset makuhermoja kutkuttelevaan ravintolamaailmaan, josta löydät niin aamiaisen kuin lounaankin. Toimistot sijaitsevat omassa yksityisessä erillisrakennuksessaan korttelissa, ja kaikista toimistoista aukeaa mitä mielenkiintoisemmat näkymät Kallion kaduille, Lyyran kävelykadulle, tai kohti Töölönlahtea.

Lisäksi tarpeitasi palvelee 8. ja 9. kerrokset kattava, ainutlaatuinen tapahtumatila Sfääri. Uniikki kahden kerroksen kokonaisuus taipuu niin kaupungin tyylikkäimmäksi ravintolaksi kuin neuvottelutiloiksikin, ja viihtyisältä kattoterassilta pääset ihastelemaan näköaloja Töölönlahden ylitse.
Myös Sfääri on vuokrattavissa - lue lisää!

Lyyrasta löydät kaiken mitä helsinkiläinen tarvitsee.
Seuraa Lyyran rakennusurakkaa
Kiinnostuitko? Lataa esite.
Tutustu Lyyraan - lataa esite

Työtilat kaupungin ytimessä

300-1200 m2

Toimistotilat kaupungin parhaimmilla katunäkymillä Hakaniemen metroaseman yläpuolella - vain hissimatkan päässä lounaspaikoista ja afterworkeista. Nappaa aamiainen alakerran kahvilasta, ja nouse katujen yläpuolelle työtiloihisi. Vuokraa koko kerros käyttöösi, tai valitse tarpeisiisi sopiva tilajako; Innovaatio-talosta löytyvät tilat niin isommille työyhteisöille kuin uusille startup-hubeillekin.

Tutustu osoitteessa ylva.fi

Brunssi ja illallinen samasta paikasta

60-800 m2

Lyyrasta löytyvät tilat kaikenkokoisille ravintolatoimitsijoille: aina pienestä smoothiebaarista näköalaravintolaan. Hakaniemen metroaseman lippuhalliin yhdistyvä streetfood-alue palvelee niin paikallisia ja talon työyhteisöä kuin ohikulkijoitakin; kävelykadun terasseilla viihtyvät niin afterworkiä viettävät toimistolaiset kuin hotellivieraatkin. Toteuta Food & Beverage -yrittäjän unelmasi kanssamme!

Tutustu osoitteessa ylva.fi

Palvelut joka lähtöön

60-800 m2

Lyyra palvelee niin kalliolaisia kuin kansainvälisiä vieraitakin - uniikki palvelukeskus aivan kaupungin tiheimmin asutetun alueen sydämessä takaa vilkkaan ilmapiirin ja laajan asiakaskunnan, oli kyseessä sitten pyöräkorjaamo, päivittäistavarakauppa, tai uusimman huippuälyteknologian erikoisliike.

Tutustu osoitteessa ylva.fi

Hakaniemen
palvelut
lähelläsi.

Yli 400 julkisen liikenteen yhteyttä ohittaa Lyyran tunnissa. Siis oikeasti: Hakaniemi avaa tien joka ilmansuuntaan, aina idästä länteen. Lyyralta lentoasemalle aikaa kuluu juuri hieman alle tunnin verran niin linja-autolla kuin junallakin. Metron lippuhalliin laskeudut kätevästi Lyyran pohjakerroksesta, ja Hakaniemen linja-auto- ja raitiovaunukeskus ovat vain minuutin kävelymatkan päässä Lyyrasta.

Liikenneyhteydet

Kestävä.
Kestävin.

Ylva rakentaa Hakaniemeen palan ylihuomisen Helsinkiä. Lyyra on vastuullisen rakentamisen ennennäkemätön edustaja: kaikki urakan vaiheet aina korttelin entisten rakennusten purkamisesta alkaen on huolella suunniteltu ympäristön, työntekijöiden sekä käyttäjien hyvinvointi etunenässä.

Lyyra on yksi OECD:n Business 4 Inclusive Growth -koalition esimerkkiprojekteista, jonka avulla tarkastellaan ja kehitetään inklusiivisempaa rakennusteollisuutta. Valmistuessaan Lyyra tulee kantamaan korkeinta mahdollista LEED-sertifikaattia, joka on kansainvälinen tunnustus rakennusten kestävyydestä.

Ylva on vastuullisuuden suunnannäyttäjä ja kestävämmän liiketalouden kehittäjä. Muokkaamme maailmaa ja etenkin Helsinkiä paikaksi, jossa kaikilla on hyvä elää.