Food & Beverage

Kaikkea aina smoothiebaarista street foodiin ja kattoterassiin! Lyyran ravintolamaailma rakentuu useisiin kerroksiin sekä Siltasaarenkadun kävelykadun ympärille - täällä on siis lupa viettää aikaa.

80m2-600m2
Erilaiset pohjaratkaisut
Suora yhteys metroon
Kävelykatu (katutaso)
Yhteys hotelliin

Eksoottista arkea.

Lyyrasta löytyvät tilat kaikenkokoisille ravintolatoimitsijoille: aina pienestä smoothiebaarista näköalaravintolaan. Hakaniemen metroaseman lippuhalliin yhdistyvä streetfood-alue palvelee niin paikallisia ja talon työyhteisöä kuin ohikulkijoitakin; kävelykadun terasseilla viihtyvät niin afterworkiä viettävät toimistolaiset kuin hotellivieraatkin. Toteuta Food & Beverage -yrittäjän unelmasi kanssamme!

Laaja asiakaskunta.

Kävelykadun vilinä, erillinen toimistorakennus, kansainvälisten tutkijoiden asunnot ja hotelli takaavat laajan asiakaskunnan - puhumattakaan sijainnista Helsingin kuumimmassa kaupunginosassa aivan metroaseman yllä! Lyyra on menestysreseptisi, olipa kyse sitten take away -aterioista, erikoiskahveista tai vegaanisesta viiden tähden illallisesta.

Klikkaa kuvia tarkastellaksesi niitä lähemmin! Suorassa yhteydessä metron lippuhalliin sijaitsee street food -maailma, ja kävelykadun terassit elävöittävät Siltasaarenkadun. Lyyrassa on tilaa kaikelle aina kahviloista fine dining -ravintoloihin.

Täällä on lupa viettää aikaa.

Lyyran uniikki sijainti luo mahdollisuuden hyvin erilaisille ravintoloitsijoille pienpanimosta vegaaniruokaan, huippukokkien uusimpiin bisneksiin, tai vaikkapa jäätelökahvilaan. Tilamme on suunniteltu esteettömiksi ja miellyttäviksi niin lapsiperheille, hotellivieraille kuin toimistotyöntekijöillekin. Värikäs ja omaleimainen alue on kutsuva ja helposti saavutettavissa, tulivatpa asiakkaasi sitten ihan naapurista tai vaikka vähän kauempaakin.

Toimistot

300m2-1200m2

Kuvittele: nappaa aamiainen tai brunssi mukaan metron lipputasolta kun nouset rullaportaita kohti työpistettäsi. Uudiskohteessa nautit paitsi energiatehokkuudesta, myös juuri sinun yrityksellesi valmistetuista tiloista!

Liiketilat

60m2-300m2

Lyyrasta löytyvät toimitilat kaikelle päivittäistavarakaupoista erikoisliikkeisiin ja palveluntarjoajille. Upouudet liiketilat keskellä kaupungin kuumimpia kulmia odottavat vuokralaisiaan!

Jutellaanko tiloista?

Jäitkö pohtimaan, millaisia tiloja vuokraamme? Sopivatko tilamme juuri sinun tarpeisiisi? Vastaavatko tilamme etsimiäsi myös palveluiltaan?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ei huolta - emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Lue vaikka tietosuojaselosteemme.