Liiketilat

Lyyrasta löytyvät toimitilat kaikelle päivittäistavarakaupoista erikoisliikkeisiin ja palveluntarjoajille. Upouudet liiketilat keskellä kaupungin kuumimpia kulmia odottavat vuokralaisiaan!

60m2-300m2
Energiatehokkuus
Suora yhteys metroasemalle
Hyvät kulkuyhteydet
Lukuisia kokovaihtoehtoja

Täysin uusi palvelukeskus.

Lyyra palvelee niin kalliolaisia kuin kansainvälisiä vieraitakin - uniikki palvelukeskus aivan kaupungin tiheimmin asutetun alueen sydämessä takaa vilkkaan ilmapiirin ja laajan asiakaskunnan, oli kyseessä sitten pyöräkorjaamo, päivittäistavarakauppa, tai uusimman huippuälyteknologian erikoisliike.

Kaikkea arjesta erikoisuuksiin.

Lyyrasta löytyvät niin kalliolaisten ihastuttavat kivijalkaputiikit kuin isommat päivittäistavaraliikkeet. Tarjoamme hyvin laajan kirjon eri kokoisia tiloja aina muutaman kymmenen neliön myymälöistä laajoihin liiketiloihin - aina lippuhallin läheisyydestä katutasolle.

Toimitilojemme koot vaihtelevat, ja voitkin olla varma, että meillä on tarjota juuri sinun yrityksellesi sopivat liiketilat. Asiakaskuntanasi tulevat olemaan niin kantakaupunkilaiset kuin kansainväliset vieraatkin!

Näkyvyys taattu.

Sijainti kaupungin tiheiten asutetulla alueella aivan metroaseman yläpuolella takaa jatkuvan ihmisvirran ja vilinän. Viehättävä kävelykatuosuus kutsuu asiakkaasi viettämään aikaa Lyyrassa, ja liikkeesi on myös helppo löytää ikonisen sijaintinsa vuoksi.

Kestäväksi rakennettu.

Lyyrassa kaikki on suunniteltu kestävyys edellä, myös liiketilat: tiloille haetaan LEED Platinum -sertifikaattia, joka takaa niin energiatehokkuuden, vedenkulutuksen tehokkuuden, kuin hyvän sisäilmankin, sekä kestävät materiaalit. Teemme vastuullisuudesta helpon valinnan.

Toimistot

300m2-1200m2

Kuvittele: nappaa aamiainen tai brunssi mukaan metron lipputasolta kun nouset rullaportaita kohti työpistettäsi. Uudiskohteessa nautit paitsi energiatehokkuudesta, myös juuri sinun yrityksellesi valmistetuista tiloista!

Ravintolat

80m2-600m2

Kaikkea aina smoothiebaarista street foodiin ja kattoterassiin! Lyyran ravintolamaailma rakentuu useisiin kerroksiin sekä Siltasaarenkadun kävelykadun ympärille - täällä on siis lupa viettää aikaa.

Jutellaanko tiloista?

Jäitkö pohtimaan, millaisia tiloja vuokraamme? Sopivatko tilamme juuri sinun tarpeisiisi? Vastaavatko tilamme etsimiäsi myös palveluiltaan?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ei huolta - emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Lue vaikka tietosuojaselosteemme.