Toimistotilat

Kuvittele: nappaa aamiainen tai brunssi mukaan metron lipputasolta kun nouset rullaportaita kohti työpistettäsi. Uudiskohteessa nautit paitsi energiatehokkuudesta, myös juuri sinun yrityksellesi valmistetuista tiloista!

300m2-1200m2
Näyteikkunat (2. krs)
Yhteys metroasemalle
Energiatehokas
Sisäporras kerrosväleihin
Mukautuva pohja
LEED Platinum

Kaikki, mitä toivot toimistoltasi.

Toimistotilat kaupungin parhaimmilla katunäkymillä Hakaniemen metroaseman yläpuolella - vain hissimatkan päässä lounaspaikoista ja afterworkeista. Nappaa aamiainen alakerran kahvilasta ja nouse katujen yläpuolelle työtiloihisi. Vuokraa koko kerros käyttöösi - tai valitse tarpeisiisi sopiva tilajako. Talosta löytyvät tilat niin isommille työyhteisöille kuin uusille startup-hubeillekin!

Lyömättömät kulkuyhteydet.

Lyyran ohitse kulkee tunnissa jopa 500 eri julkisen liikenteen kulkuneuvoa aina metrosta ratikkaan. Työmatka halki kaupungin taittuu siis kätevästi, oli suuntana sitten Espoo, Vantaa, tai vaikka lentokenttä. Lisäksi Lyyrassa työntekijöidesi käytössä on turvallinen, lämmin pyörähalli, ja Lyyran omien parkkipaikkojen lisäksi lähialueelle on suunnitteilla tilava parkkihalli. Kulkuyhteydet myös tarkoittavat, että ohikulkijoiden määrä takaa huippunäkyvyyden myös toisen kerroksen vuokralaisille - voit siis halutessasi muuttaa toimistosi ikkunat käteväksi näyteikkunatilaksi!

Klikkaa kuvia tarkastellaksesi niitä lähemmin! Lyyran toimistotilat on suunniteltu mukautuvuus mielessä. Voit halutessasi käyttää valmista materiaalipankkiamme sisustuksessa. Lisäksi jokainen kerros voidaan helposti jakaa kevyillä väliseinillä jopa kolmelle käyttäjälle!

Mukautuvuus huipussaan.

Toimistorakennuksen jokainen kerros on suunniteltu niin, että tilat on helppoa ja vaivatonta jakaa useamman vuokralaisen kesken. Tämä ei ole mikään co-working-tila, vaan yksityisyytesi on turvattu, vaikka kerroksen vuokraisivat kolmekin eri toimijaa! Lisäksi tilajaoissa käytetään materiaaleja, jotka on helppo purkaa tai siirtää myöhemmin, jos tulevaisuudessa haluatkin muuttaa vuokraamasi tilan kokoa. Ja jos tarvitsetkin huomattavasti enemmän tilaa, voidaan eri kerrokset yhdistää kätevästi trendikkäillä sisäportailla!

Materiaalit sinun mukaasi.

Kun vuokraat tilat Lyyralta, teemme niistä juuri sinulle sopivat - materiaalivalinnat mukaan lukien. Tarjoamme käyttöösi myös talon henkeen sopivan materiaalipankin, josta voit halutessasi valita mieleisesi elementit sisustukseen.

Ravintolat

80m2-600m2

Kaikkea aina smoothiebaarista street foodiin ja kattoterassiin! Lyyran ravintolamaailma rakentuu useisiin kerroksiin sekä Siltasaarenkadun kävelykadun ympärille - täällä on siis lupa viettää aikaa.

Liiketilat

60m2-300m2

Lyyrasta löytyvät toimitilat kaikelle päivittäistavarakaupoista erikoisliikkeisiin ja palveluntarjoajille. Upouudet liiketilat keskellä kaupungin kuumimpia kulmia odottavat vuokralaisiaan!

Jutellaanko tiloista?

Jäitkö pohtimaan, millaisia tiloja vuokraamme? Sopivatko tilamme juuri sinun tarpeisiisi? Vastaavatko tilamme etsimiäsi myös palveluiltaan?
Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Ei huolta - emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Lue vaikka tietosuojaselosteemme.