Toimistokonsepti

Innovaatiotalo

Lyyra tarjoaa yrityksille ja niiden asiantuntijoille keskeisen sijainnin lisäksi ainutlaatuisen työyhteisön ja verkoston, josta löytää tutkimuksesta, tieteestä ja innovaatioista kiinnostuneita ihmisiä ja uusia yhteistyömahdollisuuksia. Joustavasti käytettävät yhteiset tapahtumakeskuksen tilat taipuvat niin asiakas- ja mediatilaisuuksiin kuin kokous- ja juhlakäyttöönkin. Yritysten lisäksi innovaatiotalossa toimii kansainvälinen päiväkoti HEI School.

Yrityskiihdyttämö

Vuonna 2010 perustettu, Bostonista lähtöisin oleva MassChallenge on nopeasti vakiinnuttanut asemansa yhtenä maailman kovatasoisimmista yrityskiihdyttämöistä, jolla on nykyään pysyvä kiihdyttämö Bostonin lisäksi Meksikossa, Sveitsissä, Israelissa sekä Iso-Britanniassa ja lyhyempiä ohjelmia ympäri maailmaa. HYY Yhtymä ja useat yrityskumppanit ovat toivoneet MassChallengea Suomeen. MassChallengen kehitys-ohjelmaan valittavat yritykset hyötyvät kiihdyttämön mahdollistamista työtiloista, kansainvälisestä verkostosta ja taloudellisesta tuesta.

Loudspring

Loudspring on OMX First North -listattu suomalainen venture-sijoittaja ja yrityskiihdyttämö, joka auttaa portfolioyrityksiään kansainvälistymään. Helsingin lisäksi Tukholmassa, Berliinissä ja Los Angelesissa toimiva Loudspring on keskittynyt globaaleja ympäristöhaasteita ratkovien kasvuyritysten kehittämiseen ja etsii tuottavaa liiketoimintaa muun muassa energian ja luonnonvarojen tehokkaammasta käytöstä.
HYY Yhtymä on solminut Loudspringin kanssa esisopimuksen Lyyran tiloihin Loudspringille ja sen yli kymmenelle portfolioyhtiölle tulevista, räätälöidyistä toimitiloista.

Smart & Clean -säätiö – testialusta älykkäille ja puhtaille ratkaisuille

Smart & Clean -säätiö rakentaa Helsingin seudusta maailman parasta testialuetta älykkäille ja puhtaille ratkaisuille. Tavoitteena on luoda maailmanluokan läpimurtoja, jotka lisäävät Helsingin kansainvälistä vetovoimaa. Ne antavat esimerkkiä siitä, miten digitalisaation ja kiertotalouden luomien mahdollisuuksien avulla päästöt vähenevät, arjesta tulee sujuvampaa sekä elinympäristöstä viihtyisämpi. Nämä Helsingin seudulla todistetusti toimivat konseptit toimivat referensseinä yrityksille ja luovat uutta liiketoimintaa.

Tapahtumakeskus

Sfääri on yhdistelmä tapahtumakeskusta ja avointa ravintolaa, joka tarjoaa 7. kerroksessa joustavaa kokous- ja tapahtumatilaa talon vuokralaisille. 8. kerroksen ravintola on avoin sekä talon vuokralaisille että koko korttelin ja kaupungin asukkaille. HYY Yhtymällä on esisopimus ravintolasta Royal Ravintoloiden kanssa.

Sfääri on koko kaupungin avoin kohtaamispaikka Kallion kattojen yllä.