Etsitkö toimitiloja?

Ota yhteyttä -  etsitään yhdessä juuri sinulle topivat tilat!

Ota yhteyttä

Vuokraa toimisto kaupungin kiinnostavimmilta kulmilta

Löydä yrityksellesi toimitilat täysin uudesta korttelista Helsingin Hakaniemestä.

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja? Lyyra on Helsingin itäisen kantakaupungin uusi maamerkki ja trendikkään Hakaniemen ainoa merkittävä uudiskohde. Alkuvuodesta 2024 valmistuva kortteli tuo alueelle uutta aikaa edustavat toimistot, pohjoismaisen design-hotellin, asuntoja, uuden ravintolamaailman, joukon erikoisliikkeitä ja päivittäistavarakaupan palvelut.

Lataa esite
Intro

Viimeistä viedään - vuokraa toimitila Lyyrasta nyt

Toimisto kaiken keskellä

Lyyran uudet toimistot sijaitsevat Helsingin itäisen kantakaupungin parhaalla paikalla suoraan Hakaniemen metroaseman yläpuolella osoitteessa Toinen Linja 7. Ravintolat, kahvilat ja ruokaostokset hoituvat kätevästi samassa korttelissa, ja vieraasi majoittuvat Helsingin ensimmäiseen Citybox-hotelliin kävelykadun toiselle puolelle. Lyyrassa työskentelet LEED Platinum- ja WELL-sertifioiduissa toimitiloissa, jotka sisustetaan juuri sinun yrityksesi näköisiksi. Vuokraa koko kerros käyttöösi, tai valitse tarpeisiisi sopiva tilajako: Lyyran toimitiloissa nautit aina vain parhaasta.

Kulkuyhteydet kaikkialle Helsinkiin

Lyyran toimistorakennuksen ohitse kulkee tunnissa jopa 500 eri julkisen liikenteen kulkuneuvoa. Työmatka toimistolle taittuu kätevästi kaikista suunnista: metrot, raitiovaunut ja bussit pysähtyvät kirjaimellisesti Lyyran etuovelle. Käytössäsi on turvallinen lämmitetty pyörähalli, ja Lyyran omien parkkipaikkojen lisäksi lähialueelle on suunnitteilla tilava parkkihalli.

Joustavaa toimitilaa sinun tarpeisiisi

Lyyra on uudiskohde, ja kaikki toimitilat muotoillaan uusien asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme käyttöösi myös valmiin materiaalipankin, josta voit halutessasi valita mieleisesi elementit toimistosi sisustukseen.

Teimme vastuullisuudesta helpon valinnan

Lyyran toimistot on suunniteltu kestävyys edellä. Tiloille haetaan LEED Platinum-sertifikaattia, joka on kansainvälisesti tunnistetun järjestelmän korkein taso. LEED takaa energiatehokkuuden lisäksi myös esimerkiksi toimiston materiaalien ja sisäilman laadun. Lisäksi toimistorakennukselle haetaan WELL-sertifikaattia. Kaikki Lyyran tilat tähtäävät Suomen ympäristöministeriön säätelemään A-energialuokkaan eli korkeimpaan mahdolliseen.

Viimeinen toimistotila vuokrattavana

Vain yksi toimistotila vapaana - ota nyt yhteyttä!

Lyyran 8. kerroksesta aukeavat huikeat näkymät Kallion vilkkaille kaduille. Muuntojoustavat toimistotilat soveltuvat niin avokonttoriksi tai lukuisiksi yksittäisiksi neuvottelutiloiksi kuin kaikkeen siltä väliltäkin! Lataa esite ja tutustu Lyyran toimistoihin, ja ota nopeasti yhteyttä - tämä on viimeinen tilaisuus olla uusi lyyralainen!

Enemmän kuin toimitilaa: kaikki, mitä tarvitset yhdessä korttelissa

Pohjoismainen designhotelli

Norjalainen Citybox-ketju avaa ensimmäisen Suomen-hotellinsa Lyyraan vuonna 2023. Uusi hotelli tarjoaa korkealaatuista, funktionaalista ja edullista majoitusta Helsingissä vierailijoille.

Ravintolamaailma

Oli suuntana sitten lounastreffit tai after work - täällä on lupa viettää aikaa. Lyyran ravintolamaailma rakentuu useisiin kerroksiin sekä Siltasaarenkadun kävelykadun ympäristöön.

Päivittäistavarat ja liikkeet

Kivijalkaputiikit ja isommat päivittäistavaraliikkeet nousevat Lyyran toimistotilojen ja Hakaniemen metroaseman välittömään läheisyyteen.

Tilat

Muuntojoustavat toimistot

Lyyran toimistot on suunniteltu muuntojoustaviksi. Toimistojen tilajaoissa käytetään materiaaleja, jotka on helppo purkaa tai siirtää myöhemmin, jos yrityksesi tilatarpeet muuttuvat. Tilat laajenevat myös pystysuunnassa: eri kerrokset on mahdollista yhdistää yhdeksi toimistoksi kätevästi trendikkäillä sisäportailla.

Sijainti

Lyyran toimistot kartalla

Lyyran toimistotilat sijaitsevat Helsingin itäisessä kantakaupungissa parhaiden liikenneyhteyksien keskellä osoitteessa Toinen Linja 7. Siltasaarenkadun kävelyosuus kulkee Lyyra-korttelin läpi, ja metroaseman sisäänkäynti löytyy Lyyran kivijalasta. Lähialueen palvelut ovat aivan käden ulottuvilla, ja kattoterassilta aukeaa ihastuttava näköala Töölönlahden ympäristöön.

Yhteystiedot

Kiinnostuitko toimitiloista? Ota yhteyttä!

Maija Ryynänen

vuokrauspäällikkö
maija.ryynanen@ylva.fi
puh. +358 400 352 357

Lataa esite