Uusi kulma, uudet kujeet

Jutellaanko tiloista? Sovitaan juttutuokio!
Kiitos! Otamme sinuun yhteyttä pikimmiten.
Oho. Tapahtui virhe. Koita hetken kuluttua uudestaan.

Vuokraa toimisto kaupungin

kiinnostavimmilta

kulmilta

kiinnostavimmilta

kulmilta

Löydä yrityksellesi toimitilat täysin uudesta korttelista Helsingin Hakaniemestä.

Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja? Lyyra on Helsingin itäisen kantakaupungin uusi maamerkki ja trendikkään Hakaniemen ainoa merkittävä uudiskohde. Vuonna 2023 valmistuva kortteli tuo alueelle uutta aikaa edustavat toimistot, pohjoismaisen design-hotellin, asuntoja, uuden ravintolamaailman, koko joukon erikoisliikkeitä ja päivittäistavarakaupan palvelut.

Lataa esite

Unelmiesi toimitilat: lyyralaisena saat

kaiken

tämän

Lyyralaisena saat

kaiken

tämän

Toimisto kaiken keskellä

Lyyran uudet toimistot sijaitsevat Helsingin itäisen kantakaupungin parhaalla paikalla suoraan Hakaniemen metroaseman yläpuolella. Ravintolat, kahvilat ja ruokaostokset hoituvat kätevästi samassa korttelissa, ja vieraasi majoittuvat Helsingin ensimmäiseen Citybox-hotelliin kävelykadun toiselle puolelle. Lyyrassa työskentelet LEED Platinum- ja WELL-sertifioiduissa toimitiloissa, jotka sisustetaan juuri sinun yrityksesi näköisiksi. Vuokraa koko kerros käyttöösi, tai valitse tarpeisiisi sopiva tilajako: Lyyran toimitiloissa nautit aina vain parhaasta.

Lyyra on tieteen ja talouden kortteli, josta löytyvät liike- ja toimistotilat Hakaniemen metroaseman yläpuolelta. Kuvassa Lyyra sekä korttelin läpi kulkeva Siltasaarenkatu Hakaniemen torin suunnalta katsottuna.

Kulkuyhteydet kaikkialle Helsinkiin

Lyyran toimistorakennuksen ohitse kulkee tunnissa jopa 500 eri julkisen liikenteen kulkuneuvoa. Työmatka toimistolle taittuu kätevästi kaikista suunnista: metrot, raitiovaunut ja bussit pysähtyvät kirjaimellisesti Lyyran etuovelle. Käytössäsi on turvallinen lämmitetty pyörähalli, ja Lyyran omien parkkipaikkojen lisäksi lähialueelle on suunnitteilla tilava parkkihalli.

Lyyran korttelissa sijaitsee toimistotilat, liiketilat, ravintolamaailma, sekä pohjoismainen designhotelli. Kuvassa Hakaniemen metroaseman lippuhallin sekä Lyyran korttelin yhdistävä ravintolamaailma.
Lyyran toimistotiloista aukeaa näköalat Kallion kaduille, Siltasaarenkadulle sekä kohti Hakaniemen toria ja ympyrätaloa. Kuvassa toimistotila, jonka ikkunoiden luo rakennettu sohvista ja pöydistä avointa rentoutumistilaa.

Joustavaa toimitilaa sinun tarpeisiisi

Lyyra on uudiskohde, ja kaikki toimitilat muotoillaan uusien asukkaiden toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Tarjoamme käyttöösi myös valmiin materiaalipankin, josta voit halutessasi valita mieleisesi elementit toimistosi sisustukseen.

Lyyran toimistot sijatsevat erillisessä uudisrakennuksessa, josta avautuu näköala Siltasaaren kävelykatuosuudelle. Toimistot Hakaniemessä metroaseman yläpuolella. Havainnekuvassa Lyyran kortteli sekä kävelykatu päivällä.

Teimme vastuullisuudesta helpon valinnan

Lyyran toimistot on suunniteltu kestävyys edellä. Tiloille haetaan LEED Platinum-sertifikaattia, joka on kansainvälisesti tunnistetun järjestelmän korkein taso. LEED takaa energiatehokkuuden lisäksi myös esimerkiksi toimiston materiaalien ja sisäilman laadun. Lisäksi toimistorakennukselle haetaan WELL-sertifikaattia. Kaikki Lyyran tilat tähtäävät Suomen ympäristöministeriön säätelemään A-energialuokkaan eli korkeimpaan mahdolliseen.

Enemmän kuin toimitilaa: kaikki, mitä tarvitset yhdessä korttelissa

Pohjoismainen designhotelli

Norjalainen Citybox-ketju avaa ensimmäisen Suomen-hotellinsa Lyyraan vuonna 2023. Uusi hotelli tarjoaa korkealaatuista, funktionaalista ja edullista majoitusta Helsingissä vierailijoille.

Ravintolamaailma

Oli suuntana sitten lounastreffit tai after work - täällä on lupa viettää aikaa. Lyyran ravintolamaailma rakentuu useisiin kerroksiin sekä Siltasaarenkadun kävelykadun ympäristöön.

Päivittäistavarat ja liikkeet

Kivijalkaputiikit ja isommat päivittäistavaraliikkeet nousevat Lyyran toimistotilojen ja Hakaniemen metroaseman välittömään läheisyyteen.

Muuntojoustavuus

Tilaa ihan
kaikelle.
Tilaa ihan
kaikelle.
Tilaa ihan
kaikelle.
Tilaa ihan
kaikelle.
Tilaa ihan
kaikelle.

Lyyran toimistot on suunniteltu muuntojoustaviksi. Toimistojen tilajaoissa käytetään materiaaleja, jotka on helppo purkaa tai siirtää myöhemmin, jos yrityksesi tilatarpeet muuttuvat. Tilat laajenevat myös pystysuunnassa: eri kerrokset on mahdollista yhdistää yhdeksi toimistoksi kätevästi trendikkäillä sisäportailla.

Lyyran toimistot kartalla

Lyyran liike- ja toimistotilat sijaitsevat Helsingin itäisessä kantakaupungissa parhaiden liikenneyhteyksien keskellä. Siltasaarenkadun kävelyosuus kulkee Lyyra-korttelin läpi, ja metroaseman sisäänkäynti löytyy Lyyran kivijalasta. Lähialueen palvelut ovat aivan käden ulottuvilla, ja kattoterassilta aukeaa ihastuttava näköala Töölönlahden ympäristöön.

Tutustu interaktiiviseen karttaan tietokoneella tai tabletilla!

Tutustu valitsemalla osoitin kartalta

Kiinnostuitko toimitiloista? Ota yhteyttä!

Maija Ryynänen, vuokrauspäällikkö
maija.ryynanen@ylva.fi
puh. +358 400 352 357

Ylihuomisen Helsinkiä
tehdään jo täällä.

Tilaa
ihan
kaikelle.
Tilaa
ihan
kaikelle.
Tilaa
ihan
kaikelle.