Täällä sitä nyt tehdään.

Lupasimme ylihuomisen Helsingin, ja nyt sitä rakennetaan. Kallion virastotalojen korttelin ympäristössa louhitaan vanhaa ja pystytetään uutta.

Mitä me oikein rakennetaan?

Lyyra tuo Kallion asukkaiden kotiovelle niin päivittäistavarakaupat kuin erikoisemmat putiikitkin. Lisäksi Lyyra tarjoaa arjen palveluita laidasta laitaan. Rakennamme niin ikään maailman kestävintä hotellia kuin asuntoja kansainvälisille tutkijoille.

Miten kauan urakka kestää?

Yhteensä 7000m2 kokoisesta korttelista on suora yhteys Hakaniemen metroasemalle, ja jopa 600 eri julkisen liikenteen yhteyttä ohittaa korttelin tunnissa. Hyvää pitää kuitenkin odottaa hetki! Lyyran rakennusurakka aloitettiin tammikuussa 2020.

Seuraa Lyyran rakennusurakkaa livekamerasta!

Miten rakentaminen vaikuttaa juuri minuun?

Lyyran rakennusurakka vaikuttaa ympäröivän alueen kulkuihin ja järjestelyihin. Tiedotamme isommista ajankohtaisista muutoksista tällä sivulla.
Pahoittelemme työmaasta aiheutunutta haittaa. Kaupungin meluluvan mukaisesti suoritamme louhintatöitä vain tiettyinä kellonaikoina arkipäivisin.
Julkisen liikenteen järjestelyistä vastaa HSL. Rakennusurakasta vastaa Haahtela. Lyyran rakennuttaa Ylva Helsinki.

Liikennejärjestelyt

Lyyraa rakennetaan Hakaniemen metroaseman yläpuolelle, mistä johtuen joudumme ajoittain sulkemaan kulun metroon - pyrimme kuitenkin aina pitämään auki jomman kumman Linjojen sisäänkäynnin. Samalla Kaupunkiliikenne myös urakoi Hakaniemen metroaseman parissa, mikä voi vaikuttaa kulkuun asemalla. Tällä hetkellä esteetön kulku metroasemalle tapahtuu Hakaniemen torin puolelta.