Täällä sitä nyt tehdään.

Lupasimme ylihuomisen Helsingin, ja nyt sitä rakennetaan. Kallion virastotalojen korttelin ympäristössa louhitaan vanhaa ja pystytetään uutta.

Mitä me oikein rakennetaan?

Lyyra tuo Kallion asukkaiden kotiovelle niin päivittäistavarakaupat kuin erikoisemmat putiikitkin. Lisäksi Lyyra tarjoaa arjen palveluita laidasta laitaan. Rakennamme niin ikään maailman kestävintä hotellia kuin asuntoja kansainvälisille tutkijoille.

Miten kauan urakka kestää?

Yhteensä 7000m2 kokoisesta korttelista on suora yhteys Hakaniemen metroasemalle, ja jopa 400 eri julkisen liikenteen yhteyttä ohittaa korttelin tunnissa. Hyvää pitää kuitenkin odottaa hetki! Lyyran rakennusurakka aloitettiin tammikuussa 2020, ja yleisölle tilat aukeavat 2022 loppuun mennessä.

Seuraa Lyyran rakennusurakkaa livekamerasta!

Miten rakentaminen vaikuttaa juuri minuun?

Lyyran rakennusurakka vaikuttaa ympäröivän alueen kulkuihin ja järjestelyihin. Tiedotamme ajankohtaisista muutoksista tällä sivulla. Pysyäksesi aina ajan tasalla voit myös tilata vaivattomasti kuukausittaisen uutiskirjeen.

Liikennejärjestelyt

Lyyraa rakennetaan Hakaniemen metroaseman yläpuolelle, mistä johtuen joudumme sulkemaan kulun metroon - pyrimme kuitenkin aina pitämään auki jomman kumman Linjojen sisäänkäynnin. Tällä hetkellä esteetön kulku metroasemalle tapahtuu Hakaniemen torin puolelta.

Louhinta

Louhinta aiheuttaa luonnollisesti meluhäiriötä, ja pahoittelemme siitä aiheutunutta haittaa. Kaupungin meluluvan mukaisesti suoritamme louhintatöitä vain tiettyinä kellonaikoina arkipäivisin. Löydät lisätietoa usein kysytyistä kysymyksistä tältä sivulta!

Asukastiedotteet

Täältä löydät lähialueen taloyhtiöille jaellut asukastiedotteet.

Aiemmat asukastiedotteet

Usein kysyttyä

Täältä löydät lisää tietoa Lyyran louhinnasta ja rakennusurakasta. Päivitämme kysymyksiä ja vastauksia ajoittain.

Julkisen liikenteen järjestelyistä vastaa HSL.
Rakennusurakasta vastaa Haahtela. Lyyran rakennuttaa Ylva Helsinki.

Pysy ajan tasalla.

Tilaa uutiskirje - saat aina ensimmäisenä työmaan kuukausikuulumiset.

Ei huolta - emme jaa tietojasi kolmansille osapuolille. Emme myöskään lähetä turhaa sähköpostia.

Tilaa
ihan
kaikelle.
Tilaa
ihan
kaikelle.
Tilaa
ihan
kaikelle.