Jäähyväiset Kallion virastotaloille

Kallion virastotalojen uusi omistaja, Ylva, tuo yhdessä helsinkiläisen Curiosity Trip -konseptin kanssa talon parkkihalliin Irene Suosalon näyttävän videoteoksen. Teos toteutetaan Porthaninkatu 2:n pysäköintihallissa lauantaina 11.1. klo 10-18 ja se on avoin kaikille.

”Lyyran rakentaminen alkaa nyt tammikuussa ja keksimme, että olisipa hienoa päästä hyvästelemään pian purettavat rakennukset. Avuksi löytyi Curiosity Trip, joka loi kallioon istuvan konseptin. Lyyra on ennen kaikkea kaikkien kalliolaisten kortteli ja siksi halusimme luoda hyvinkin spontaanisti jotain uutta yhteen Helsingin mielenkiintoisimmista kaupunginosista”, iloitsee Ylvan viestintä ja markkinointijohtaja Jannica Aalto.

Irene Suosalon töitä on nähty muun muassa Rooman Auditorium Parco della Musicassa, Solstice Festivalilla sekä lukuisissa muissa tapahtumissa. Aktiivinen VJ on luonut Curiosity Tripin näyttelyä varten ‘Carte Blanche’ -nimisen teoksen, joka edustaa uutta alkua, tyhjää sivua. Hän tutkii teoksessaan abstraktilla tasolla asioiden välisiä vuorovaikutuksia ja voimia, sekoittumista ja ratkaisua. Teoksesta löytyy viittauksia ajankohtaisiin ja isoihin teemoihin, kuten ilmastonmuutokseen ja tasa-arvoon sekä myös jokapäiväiseen elämään.

Curiosity Trip on aiemmin järjestänyt erittäin suositun Music For Plants -tapahtumasarjan Kaisaniemen kasvitieteellisessä puutarhassa, sekä tapahtumia muun muassa Vallisaaressa ja Raaseporin linnassa.

Lisätietoja:

Jannica Aalto, viestintä- ja markkinointijohtaja, 0451347636

Joni Lindroos, Curiosity Trip, 050 466 1542

Lisää aiheesta