Kuukausitiedote, 9/2020

Ajankohtaista elokuussa:

Lyyran etsitään parhaillaanvuokralaisia, vinkkaa meille mitä palveluita toivoisit löytyvän Lyyrasta! Lyyran mahtuu niin ravintoloita, kahviloita kuin erilaisia palveluitakin. Vuokralaistoiveita voi toimittaa suoraan Lyyran vuokrauspäällikölle Maija Ryynäselle (maija.ryynanen@ylva.fi).

Purkutyöt:

Vanhojen rakennusten purkutyöt on saatettu kokonaan päätökseen.

Maarakennustyöt:

Parhaillaan työmaalla ovat käynnissä louhintatyöt, lujituspulttienasennus, ruiskubetonointi ja kallion irtiporaus. Pahoittelemme näistä töistämahdollisesti syntyvää meluhaittaa, ja pyrimme pitämään haitanmahdollisimmanpienenä.

Lyyra rakennetaan kestämään.

Suunnittelimme Lyyrasta maailman kestävimmän rakennuksen -aina rakennusurakan aikana tehdyistä valinnoista alkaen. Mitä tämä oikeintarkoittaa? Tässä muutama esimerkki.

  • Purkumateriaalien kierrätys - yhdessä Deleten kanssa     rakennusten purusta syntynyt jäte hyödynnetään uudelleen eri rakennus- ja     korjausprojekteissa. Lyyrassa hyödyntämisaste kohoaa yli 95 prosenttiin.
  • Sertifioidut tilat - jotta lyyralaiset voisivat     nauttia oloistaan on Lyyran toimistorakennuksille haettu kansainvälistä     LEED Platinum -sertifikaattia, jonka edellytyksiin kuuluu lukuisia     hyvinvointiin ja kestävyyteen liittyviä vaatimuksia. Tämä ei suinkaan ole     ainoa sertifikaatti, jota Lyyra tulee kantamaan.

Lisäksi olemme huomioineet ympäristön hyvinvoinninkannalta optimaalisen veden- ja energiankulutuksen Lyyrassa, ja suunnittelimmetilat niin, että ne kannustavat käyttämään julkista liikennettä.

Kuvat: Johannes Wesslin / Superdoob

Lisää aiheesta